Sju kilometer

Härligt med vårsolens glans.
Assa assa på lilla mig som i eftermiddag sprang sju kilometer 🙂 Nöjd!!!
Visst, det tog nästan en timme, men ändå, det ger hopp om att jag skall klara milen i höst.
Jag tog husses hund med mig idag (fösta gången hon får springa med mig). Jag knöt fast kopplet runt midjan som husse brukar göra och det gick riktigt bra förutom när vi möter andra hundar, då måste jag springa liten omväg bredvid vägen, eller springa extra fort så mötande hund försvinner fort – ja vår hund skäller gärna HÖGT på andra hundar 🙁
I alla fall, när Nilla (hunden) börjar GÅ bredvid mig så förstår jag att nu går det inte fort, he he dags att öka lite lite. (Och ja – hunden har korta ben)

PS, så långt som 7 km har jag bara sprungit en gång förut…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s