Det är ju bråttom varför är alla så sega?

Jag vill mer och är otålig. Jag har problem med det just nu.

Jag försöker tänka på det Captain Jack Sparrow sa:
”The problem is not the problem, the problem is your (my) attitude about the problem”

Allt faller tillbaka på en själv. Kanske en stunds meditation eller yoga kan lugna ner min rastlöshet.
Det är ju en början iaf. Att komma till insikt.

Men ändå, visst hade det varit trevligt om saker och ting förändrade sig till det bättre? Jag kan konstatera nu under mitt 46:e levnadsår att jag iaf inte har blivit en förändringsobenägen människa.

Jag vill att allt skall vara bra eller så perfekt det bara kan: klart, färdigt, uppdaterat, snyggt, rent ordning och reda, dessutom skall alla vara nöjda och glada. I min lilla värd kan jag kanske fixa det på en del få plan. Är inblandad i mycket både hemma, på jobbet och på andra ställe, det säger sig ju självt att man inte kan skriva/säga ”check” på allt varje dag. Men ÅÅÅ så bra jag hade mått om jag kunde det. Eller om man fick omgivningen med sig på genvägarna dit, då hade jag gladeligen sprungit med, nu får jag dra och locka. (tröttsamt)

OCH till råga på allt så är jag lat… vill gärna ligga i soffan och softa. Så jag springer verkligen inte omkring och stressar för att hinna så mycket som möjligt. Skriver blogg och gnäller om att andra inte är som mig…
the probleme

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s