oktober 2011

Jobbat lite för mycket det senaste. Men nu blev det bara lite mer än 40 timmar denna vecka så då hann jag in på Friskis & Svettis på väg hem. Härligt 🙂 En liten bit in på passet kom jag på att det kanske är smart att ta det lite lugnt, så jag inte får för mycket träningsvärk, nu när jag skall på fest imorgon. Förhoppningsvis blir det lite dans å då vill man ju inte vara stel och orörlig….

M ringde i dag på eftermiddagen. Han är i Gibraltar nu och har det JÄTTEBRA! Bara nöjda tongångar i telefonluren. I onsdags morse när dom var på havet, solen tittat upp över horisonten och han just gått på sin vakt, ropade utkiken; ”-Delfiner!” Ett 20-tal hoppade runt stäven en stund.
Så nog har dom det bra, ungdomarna!

Har tänkt lite extra på Jakob sen storebror for ut på äventyr och inte är hemma…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s