Idag

Upp lite tidigare än vanligt idag var tanken men jag sov lite för länge (naturligtvis) så det blev snabbfrukost. Redan i bilen hemifrån var jag hungrig… Lilla gumman fick i alla fall i sig lite mer till frukost, det hann jag se, så då får man vara nöjd. Busskortet var försvunnet, å jag hade ju inte jättemånga minuter över, så det fick bli bil i till storstaden. Kurs på Gothia Towers stod på dagens agenda. Bra kurs, bra lokal, bra fika och bra lunch på Heaven 23, då får man vara nöjd.
Pratade med sonen på väg hem – då blev mamma glad och stolt. Han är så duktig!

Hem och vända, till Kungälv och lämna av till festligheter. Så fina alla dessa niondeklassare som nu skulle åka bilkortege till festlokalen. Enda smolket i bägaren var att jag slog kameran i asfalten (när jag skulle rädda en ballong på rymmen) så nu är den obrukbar. Attans.
Hem igen, hungriga gjorde vi Linas vegetariska soppa. Bra teamarbete med dottern och hungern var inte en obetydlig krydda idag. Rätten fick med beröm godkänt och vegetarianen ville ha den imorgon också när vi övriga äter animaliskt.
Kaffe i soffan och Sverige slår Finland med 5-0 i fotboll.
Sommarkvällen är ljus och varm.
Undrar när kalaskillen skall hämtas?
Läsa bok, stryka tvätt, se på film eller en promenad i sommarnatten, nu när man MÅSTE vara uppe sent, det är frågan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s