Nu tog denna dag visst slut

Nu blir de snart till att krypa i säng efter en fantastisk dag.
Hektiskt jobb med många bollar i luften och flera deadlines nära inpå. Hann med en liten minitupplur och promenad på lunchen, det var väl inte dåligt ändå??
Kört sammanlagt tre gånger t o r Aröd – Stenungsund idag (en gång mer än nödvändigt eftersom jag har huvudet under armen) dessutom en tur till Kungälv. Tur man har en bränslesnål bil. Har gått på orienteringskurs ikväll när Jojo orienterade. ”Jaha – vad hände nu?- orientering?!?!…tänk så det kan bli, bara sådär hux flux” satt jag och tänkte under kursen.
Stekt pannkakor ikväll ALLDELES försent. Det tog tid att komma hem idag kan man säga…
Sen har jag vänt upp och ner på Hans garderob (misstag), lärt Markus knyta slips (behövdes inför skolan imorgon) matat hunden nu kl 23.45, bäddat om två sängar eftersom katterna smutsat ner dom. You name it. Fast det var rätt kul ändå när jag och Markus fick värsta fnissanfallet när vi stod mitt i Hans bröte och försökte laga garderobshyllor kl 22.30 när vi hade massa annat att dona med innan vi kunde gå och lägga oss.
Nu är jag (nästan) klar för sängen.
Tur att inte alla dagar e såhär det skulle man inte fixa men ibland är dom välkomna. Morgondagen blir nog inte dålig den heller men inte fullt så mycket fart som idag tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s