Det blev söndag kväll ändå

Lista på det som jag borde gjort i helgen

 • Bakat bröd
 • Fixat klart stolsdynan som skall få nytt tyg
 • Tvättat och dammsugit bilen
 • Fixat klart bokföringen
 • Läst ett par kapitel i boken
 • Tagit in utemöbler och frusna blommor
 • Planterat något höstligt fint på graven
 • Röjt i något hörn (alla hörn är på tok för många)
 • Planerat veckans vego-meny
 • Tagit backup och sortera mappar med foto
 • Kört ett träningspass
 • Skaffat mig många sovtimmar
 • Snurrat igång symaskinen för några lagningar

Sen finns det ju det som andra tycker jag borde gjort….Ha ha… det går ju fet bort – fixar ju inte ens det jag själv prioriterar.

Men lite bra har jag ju gjort. Som att köra M till Ljungskile tor, heldag med J på Torp, hälsat på DG på Tjörn, lagat vego-middagar som J varit nöjd med, läst GP, lekt SPA med J (mycket bra lek för övrigt…), tittat på tjejernas fotbollsmatch, tvättat och tumlat några tvättar.


Har varit i total obalans denna helg. Det har bättrat sig under dagen så jag hoppas att jag är på banan igen i morgon. Har som avslutning nu i sena kvällen samlat kraft med bra musik i lurarna. Det som iaf är helt säkert är att jag kommer att vara jättetrött imorgon när jag skall gå upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s