Intergritet

Hur fungerar det där med personlig integritet egentligen, det funderar jag på. Behöver jag integritet även om det inte finns något att dölja? Behövs mer eller mindre integritet över tiden – beroende på vad som händer runt omkring? Vad händer om jag möts med för lite respekt för min personliga sfär? Är det då jag flippar? Hur gör jag för att hantera tillvaron så jag inte är i behov at så stor integritet? Tja sådana funderingar ägnar jag denna höst lördag åt. ..
Det blev förövrigt en biltur till graven via blomster affären idag så nu är där snyggt och fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s