Been there, done that!

Tittar ikväll på flera vänners semesterbilder på facebook. Båtsemester med familj och i sällskap med vänner. Skulle kunna bli nostalgisk och drömma mig tillbaka. Men jag måste säga att det blir jag inte (fast jag kanske är ensam om det här i familjen…)
Vill inte slå mig för bröstet och mena att det är fel att göra samma sak om och om igen MEN jag vill förnya mig! Kanske har det att göra med att Jakob inte är här längre. Vill inte göra samma som när han var med: leva livet som förr, med den skillnaden att han inte är med.. Fixar inte det! Det får vara ett fint minne, en fin tid, den bästa..


Jag kommer inte att lägga ut mina semesterbilderna på facebook men här kan jag ju visa en och annan bild.
Här har vi yngsta besättningstjejen vid rodret i vackra Roslagen.

Det är tjejen det styra båt och äta soppa på en å samma gång.
Riktningen får hon här:

Håll babord, NEJ styrbord!

Å vi hade fint väder också, då kan man ligga här och sola för då är man inte i vägen…

Vi var i stan och roade oss också.
De snurriga kopparna får Jojo roa sig med helt själv för vi andra blir heltsnurriga av det

Men här blev det första parkett. Tv sändning pågår på Grönan så det är lika bra att sitta längst fram och vinka

Sen fixade barnen fika hela veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s