låg o hög

Så ravla slagen till marken. Allt ett virrvarr, jorden snurrar. Det är så svårt – Livstids sorg och ingenting är som det borde. Det vackra livet är borta.

Världen är förvandlad.

Livet vart för du mig?

Livet vill leva.

Å jag får leva det livet… har inget att sätta emot…


Sen sommarkväll i juni, tunt klädd, fri från alla måste och bör, ingen som kräver något av mig, gör det som kommer till mig, sena kvällen på kyrkogården, allt är lugnt och fridfullt, det kommer en dag imorgon men den finns inte i min tanke, det är här och nu, sommarnatten är hela livet just då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s