Idag sommar

Lång sovmorgon idag

Ingen påtaglig hetta trots solsken, gott om vind däremot. Vi tar det lugnt; lång frukost å drar benen efter oss innan vi cyklar till Vadholmen. Jojo klarar sitt 8 meters dyk och efter det så simmar vi simborgarmärket i den höga sjön tillsammans. Efter 50 meter var det riktigt varmt i vattnet.
På cykel hem sen har jag radio på i mina lurar. Det våta håret klibbar under hjälmen och såren svider efter salt badet. Sommar programmet pågår och när det spelas Ted Gärdestad; Sol, vind och vatten då känner jag att nu är det sommar och vi lever här och nu. Framför mig cyklar Jojo men sina bruna långa sommarben – på Jakobs cykel… Såhär har jag cyklat med honom också… Härliga sommardagar då… och nu så gott det går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s