Harens timme

TIDIG TIDIG sommar morgon, ljuset som kommer in i det levande livet. Känner att jag lever, småler och mår bra.
Har inte allt för brått att ta mig hem till sängen… visst jag behöver ju sova också men vet att det blir möjlighet till det också så småningom. Kroppen behöver goa känslor också – inte bara sömn, mat och fysisk träning.

Om jag inte vore så förbaskat morgontrött så skulle jag njuta såhär lite oftare. Men det är ju som det är med det. Får passa på de gånger jag är uppe riktigt sent och juni är bästa månaden för detta mitt märkliga nöje.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s