La på lite extra ikväll

Tränat i maxpuls ikväll… – så jätte nära att jag bara ramla ihop i en hög.
HS på jobbet sa att jag skulle lägga på lite extra för att jag verkligen skulle få ut alla mina aggressioner. Jag gjorde så men skulle kanske ha gjort det ändå för jag blir ju sakta starkare. Hur som helst så funderade jag lite på det där med varför han sa så… Fanns/finns det någon anledning, verkar jag arg? Är jag fientlig?
Äsch skall inte funder på det – han hade nog inget annat att säga

På den här bilden ser de oförskämt glada och pigga ut.


Sonen bakade scones när vi kom hem. En sådär middag måste jag säga men så kan det bli när det blir en kompromiss. Bättre än pannkakor iaf som var det enda alternativet. Gott var det och lite lyxigt när någon annan fixade käket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s