May the Force be with me – eller inte

Försöker gilla läget men det går inte så bra. Det känns som det finns en inneboende kraft som inte alls är förnuftig och förståndig. (Det är förnuftigt att gilla läget i mitt fall). .Den kraften vill inte alls gilla läget, den vill bort, den vill förändring.. Kraften ägnar sig mycket lite åt konsekvensanalys…
Puh jag blir trött och rädd, vet inte hur jag skall klara av detta. Det gäller att hitta balans och fokus. Jobbar på det.


Sovmorgon idag men lyckades ändå ta en tupplur i soffan på eftermiddagen. Curling på tv:n och jag bara slocknade en liten stund, hade nog ätit lite för mycket choklad… Kanske blir jag pigg ikväll. – det är bra

Låt mig presentera ”Tigger”
Inköpt ´för egna pengar´ på skolresan till Nordens Ark våren 2006.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s