Har det bra i min säng

Ligger i sängen och myser ikväll
med
min laptop

Eller snart kallas det kanske natt nu när klockan passerat midnatt. Känns lite lyxigt att göra såhär, gör ju inte så till vardags så då blir det speciellt när det väl händer. 

Katten Lasse hoppade upp helt nyss till mig i sängen. Han hoppade upp nära ansiktet och jag med Spotify i hörlurar blev jätteskrämd. Men han är så välkommen till mig, lilla Lasse katten; Jakobs katt.

Har varit en lång och risig dag idag. Trött morgon (som vanligt), tio minuter innan bussen går, mitt i frukosten mao, så kommer någon på att det skall åkas skridskor i skolan idag.
Gå ut hårt och öka!
Glömma, skynda, skynda.

På jobbet går det segt. Inga större motgångar men inte heller något flyt. Jag har träningsvärk, huvudvärk och en ”bad hair day”.
Bilen tuffar och går och tar mig dit jag skall iaf. (Bara jag inte behöver använda handbromsen…)

Får vänta en dryg halvtimme i kylan ikväll. Ugg så kallt det är ute med för lite kläder på. Tar en promenix men det går segt med kalla ben.

Vi är hemma klockan nio. Ingen dator ikväll säger mamma. Barnen säger

Storebror tänder varma brasan, mamma fixar te och macka.
Enkelt kalas!
När barnen krupit i säng hör jag ett voff – ja just det stackars hunden i hundgården vill också ha omsorg eller kanske mest mat…

Nej nu får jag snart sluta lyxa mig – stänga av och försöka sova – jag är JÄTTE TRÖTT varje morgon när klockan ringer. (Inte så konstigt när jag sover för lite men det är min last)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s