Vinter

Ja, då har både jul och nyår passerat sen senaste inlägget. Hur har det gått? Tja, som förväntat är nog svaret. Ingen riktig glädje har infunnit sig men ändå ok. Jul på skidor och nyår i lugn och ro. Även i år gick vi på nyårsbön i kyrkan på nyårsafton, tände marschaller vid graven och sköt ett par raketer utanför kyrkogården. Jakob gillade det där med raketer och nyårsfirande. Försöker ha kvar ”känslan” av honom.En friluftsvecka i fjällen och så kommer vi hem till mer vinter och snö som kallar på utomhusaktivitet, det är inte riktigt vad jag räknat med. Idag måste jag bara få vara inne och slöa och slappa trots att solen skiner och nysnön ligger som fint puder.


Japp så såg det ut i Åre.
Gott med riktig skidåkning men dagarna blev inte så långa för det var kallt (om fötterna). Igår var vi på skridskor här i Aröd och det var lika kallt det. Skönt att få vara inomhus idag. Barnen åkte just med grannarna på pulka åkning Perfekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s