Ta dig samman Eva!

Är lite låg just nu.

Har ju mått så bra i höst men undrar nu varför det inte kunde hålla i sig lite längre? Trodde jag hade receptet på att klara att härda ut och kanske till och med lite livsglädje, men nu vet jag inte längre…

TUR att det är semester snart och lite äventyr i fjällvärlden väntar. Förhoppningsvis är jag på banan igen när vi kommer hem. Skall bara klara av denna veckan och med lite flyt (och hjälp) ställer jag inte till med för mycket

FOKUSERA NU PÅ GLÄDJE OCH TACKSAMHET!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s