Ångest

Jag är, utan inbördes ordning:
Obalanserad, balanserad, fokuserad, fel-fokuserad, o-fokuserad, klok, oklok, vanlig, ovanlig, våghalsig, trygg, otrygg, modig, feg, lat, hurtig, arg, stark, svag, naiv, god, ond, snäll, hoppfull, glad, irriterad, missmodig, ilsk, frustrerad, rättvis, orättvis, kärleksfull, hård, kall, varm, mjuk, lyhörd, glömsk, nonchalant, skärpt, kunnig, okunnig, tokig, missförstådd, positiv, negativ, tyst, sjuk, frisk, drömmande, pigg, trött, rädd, rar, lycklig, olycklig och sorgsen.

Så det så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s