Regnbåge

Både glad och ledsen – inte lite av varje med resultat varken glad eller ledsen – utan BÅDE glad och ledsen på samma gång! Som sol och regn bildar en regnbåge.
Jag är en regnbåge…

Regnbågen är eller åtminstone var en av klasskompisarnas ”symbol” för Jakob. Det var en regnbåge på himlen dagen han dog. Tillsammans hade de tidigare sjungit ”I can see a rainbow” på engelska lektionerna, Jakob tyckte om den sången, har vi hört.


Annars så mår jag oförskämt bra idag, både fysiskt och psykiskt. Omständigheter gör att jag kanske skulle oroa mig för både det ena och det andra, det gör jag kanske till en del, men ändå så mår jag grymt bra, förvånar mig lite. Visst stänka av dåligt samvete blir det (för att jag mår bra) Dåligt samvete gör ingen nytta någonstans så jag skakar av mig det och lyckas med det hyfsat bra.
Bakslag på detta är naturligtvis att vänta men den stunden det bekymret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s