Oj så aktivt man kan leva

Var och fotade mig i torsdags kväll. Sminkad och stylad så gott det går och så in i fotostudion. Ha ha, fotomodell för en kväll. Ja jösses det trodde jag aldrig om mig själv. Men M.J  har en förmåga att aktivera omgivningen på både ditten och datten och det är nog bra tror jag. Det blir på något sätt ett levande liv.


Jag köpte 11 kort, kostade en del men det lär ju dröja innan jag gör detta igen och yngre blir jag ju inte!


 Tänker ibland på att vi tog för lite foto när Jakob levde och nu är det ju för sent.

Saknar såååå, ett kort på mig och honom tillsammans. Det finns enstaka men inga riktigt bra och de som finns är på yngre Jakob och det är ju 10-åriga Jakob jag vill minnas.

Imorgon måste jag bara ut i skogen och hämta granris till graven. Det känns så krystat att fixa allt till allahelgonhelgen – känns bättre att göra fin vintervila nu en bit in i november.

En tanke på “Oj så aktivt man kan leva”

  1. Att Du är snygg det visste jag, men SÅÅÅÅÅ SNYGG!!!!! WOW!!! Själv är jag extra trött, hängig och omålad med håret på sné. Men nu är vi i slutfasen av köksbytet. Så snart ska jag oxå ta mig i kragen och göra lite seriös ”piffing” med mig själv. Blev klart motiverad av Ditt KANON kort!
    Kram Ulrika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s