Luft

Seg eftermiddag på jobbet idag – bra jobb och många skratt men lite för mycket på mina axlar, kände mig pressad och trött. I bilen till Kungälv trodde jag att jag skulle somna. När FiaLisa var på sitt ”drama” så gick jag en promenix – stoppade in musiklurarna i öronen och bara gick i 45 minuter. SÅ skönt det var! Energi bara kom till mig, som en sorts meditation. Har hållit mig vaken ikväll trots lite rött vin till middagen… Skrattat med sonen vid datorn. först så tittade vi på förra veckans Robins på SVT-play. Rekommenderas!
Av en slump hamnade vi på Youtube och filmklipp från Dumb and Dumber… Gott att skratta så här på sena kvällen.

Lyssnar på gitarristen Dominic Miller och hamnar i skön stämning. Har ni Spotify så är det bara att lyssna.
Kanske är det rödvinet och tröttheten som säger sitt. Det är nog bäst att sova en stund nu. Sova tills jag vaknar imorgon, måste sen jobba en stund men det gör inte så mycket, det är ok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s