Lördag

Så var det lördag igen. Rikskval i Ängelholm för Markus, hoppas det går bra. Jag var just inne och kollade vädret, det ser ut som det blåser 7 s/m vilket säkert är ok. Han vill ju inte ha för svaga vindar…
Vi tjejer får sysselsätta oss med annat.

Fast nu leker hon med kompis. De skall vara detektiver och strax ge sig ut och spionera på grannarna. Spionhunden Nilla skall också med


Igår kväll läste jag ut boken jag läst i två månader nu. En jättebra bok men det har gått något långsamt eftersom den var på engelska! Jag är lite stolt över mig själv som tog mig igenom den, det var inte så svårt att lästa på engelska det bara tar lite längre tid.

Nu vill jag se filmen också, tror att den är bra, den har ju vunnit flera priser, bla Oscarstatyetter.
Tack Anna för boktipset även om jag måste erkänna att jag blev lite förvånad när jag var tvungen att gå till hyllan med utländsk litteratur…
Lånetiden gick ut i veckan så nu får jag sladda förbi bibblan i eftermiddag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s