Kompledig

En hel dag till mitt förfogande och till middag blir det:

En ”halv special” på Kodegrillen.

Denna vecka är det illa – det där med maten. Här om kvällen (23.50) stoppa jag i mig; tre prinskorvar, två chokladbollar och två knäckemackor med mycket smör. Ändå hade jag ätit ordentlig middag vid 16 tiden och kvällsmackor vid 21… Är hungrig och ”sugen” mest hela tiden.
Förra veckan var det tvärtom. Var inte hungrig eller sugen på någonting, åt bara lite, lite hela veckan. Det var rätt behagligt att slippa ”suget”.

Ja ja det jämnar väl ut sig.
Men jag undrar när och om min matlagnings inspiration kommer (tillbaka)? Hur skall det hända? Det känns just nu avlägset.


Åkte till graven och bytte ut lite blommor ikväll. Det kändes bra att lägga en stund där. Det var rofyllt och jag blev nöjd med resultatet. Var osäker på vad som skulle blir bra när jag gick runt i blomsteraffären så jag köpte lite mer än vad som krävdes. Det blir att plantera i några krukor här hemma också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s