Nyponpulver e grejen

En liten seger igår får jag säga. Tog mig igenom mitt första gympapass sen 2007. Skadade ju foten förra sommaren och har inte kunnat röra foten riktigt. Långsam rehab kan man säga. 

Började äta nyponpulver i somras när jag hade riktigt ”krisont” i foten. En månad och det kändes bättre. Nu igår kunde jag till och med genomföra ett gympapass när spinningen var fullbokad.
Helt klart känns det bra. Fysisk aktivitet är bra för både kropp och själ. Röra på kroppen med hög musik ur högtalarna tycker jag är kanon! När Abba låten ”Slipping Througe My Fingers” kom som stretch låt i slutet kom ändå tårarna. Jakob gillade ju svenska Mamma Mia versionen av den låten…


Vill ni läsa mer om nyponpulver så kika på; www.nypon.eu
Det är ju inte bara mot ledbesvär vi äter detta, det är en positiv ”bi effekt”. Tusen tack Marie! 

En tanke på “Nyponpulver e grejen”

  1. Ja, jag håller med dig Eva!! Redan innan första frukosten med nyponpulver så är jag övertygad om att detta kommer att bli toppen!!! Fast tror du att Nyponpulvret kan få mig att träna bättre… man kan ju alltid hålla tummarna!! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s