Fysisk längtan

Har fysisk längtan som känns i hela kroppen. Det är hårt men jag får ta det.


Ikväll är jag jättetrött, kommer att somna innan jag landar på kudden. Hoppas att det blir en god natt sömn. Ibland har jag så jobbiga drömmar så jag nästan inte vill sova.Men aldrig att jag drömmer de drömmarna jag vill drömma. Ägnar mig istället åt dagdrömmar till och från.


Har varit funktionär på regatta idag. Hela förmiddagen blev en enda lång väntan på att vinden skulle mojna. Efter fika i båten och en del tjöt vilket tog tre timmar… tog jag mig en promenad i byn. Vinden mojnade inte utan segelbanan avkortades något istället. Det är tur att jag/vi gillar havet, var inte i land fören vid 18-tiden ikväll…
Roligt med framgångarna för Markus idag; En andraplats och en tredjeplats.Hoppas det går lika bra imorgon när regionskvalet fortsätter.

2 reaktioner till “Fysisk längtan”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s