Fix me

Finns det ett lim som klarar det? Det som har gått sönder kan väl aldrig bli helt igen? Lappat och lagat och på ytan kanske riktigt fint på sina ställen men om sömmarna synas så sitter ärren där. Snett och vint och inte som förr – det är jag.
Det är en process att gå igenom och det blir kanske aldrig klart.


Behöver snart en paus. Jag har ett stort ”brus” runt mig som stänger ute sorgen. Det kan väl vara bra men nu vill jag skruva ner lite. Jag bara skjuter på det som måste ”göras”.

En tanke på “Fix me”

  1. Något lim finns inte och jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde ”blåsa på såret” och göra allt bättre!! Det kan jag inte. Men jag kan lyssna, gråta, skratta och minnas med Dig när Du vill. Du MÅSTE vara rädd om Dig!
    Kram kusin Ulrika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s