Mycket segelbåt blir det

Så skoj att det gick bra på Lilla Tjörn Runt för sonen. 22:a totalt bland så många startande är kanon. Han firar med att investera i nytt segel

Erkänner att det var genom mig han kom in på det här med segling. Skulle gjort det ännu tidigare nu med facit i hand. Det är ju så skoj och 12 år som nybörjare är kanske lite sent men nu är han i kapp sina jämnåriga. Första sommaren seglade han tillsammans med Jakob några gånger. Planen var att även Jakob skulle börja ”på riktigt” nästa sommar… Den sommaren blev inte. 
Ett av de goaste minnena vi har av semestern 07 är när grabbarna mer eller mindre tillbringar en heldag i optimisten ”Ankungen”. De seglar för nöjes skull, fiskar, är följebåt åt mamma på vindsurfingbräda, ankrar i viken etc. Har inga bilder från denna dag på skrivande dator, jag kanske återkommer.


Själv var jag funktionär i fredags. Det var skoj men vissa delar svårt. Får se om jag får förnyat förtroende om två veckor då det är dax för nya tävlingar. Kanske måste jag klona mig när gumman har fotbollsmatcher en av dagarna.


Nu är det dax för bingen. Lilla ”Fialisa” har varit lite förkyld men vi hoppas att hon är pigg imorgon när ”Klubben” väntar och snart skola. Själv måste jag ta nya tag och masa mig till arbetsplatsen. Morgondagen måste bli bättre än idag för den var allt annat än OK…

En tanke på “Mycket segelbåt blir det”

  1. Grattis till Markus och Johanna för goda insatser. Nästa år hoppas vi att Eric och Emil är med… iår gick det inte ihop sig…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s