Aaaahh

Vi har så svårt att ändra från semesterrutiner till höstrutiner. Hela familjen e vaken ännu, klockan 00:02 !!! Kris. Vi har blivit jättedåliga på det här med att gå och lägga oss och lägga barn. Stackars barn. Dåligt med bloggande är det också, stackars er som kollar…

En tanke på “Aaaahh”

  1. Då är vi också dåliga för det slutar oftast med att jag säger ”nu lägger jag mig iallfallall” och resten är uppe….. men det är sommarlov för dom tids nog rutas vårt liv in i kalendern igen det gäller att passa på och njuta av detta som är sommar, trä upp på sitt strå och plocka fram när det behövs.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s