Det har varit bra också

Phu! Det är skönt att komma hem. Jag håller med dotter som nyss sa; ”Nu förstår jag ramsan; borta bra men hemma bäst”. En semester tripp kan vara påfrestande på alla sätt och vis, men nu är vi hemma igen. Syrsorna sjunger utanför det öppna fönstret.
Vardagen knackar på dörren, jag öppnar och säger; -Välkommen in!

2 reaktioner till “Det har varit bra också”

  1. Upptäckte igår din blogg.Vad gott att du kan uttrycka så fint vad du tänker och känner.Härligt att se alla fina båtbilder,tänker på den gången vi mötte er i Marstrand,3 små huvuden som tittade upp i rutan på er träsnipa,2lintottar och 1 litet rött huvud. Lille bopopp. Du får aldrig tro att vi glömmer, det är bara så svårt att säja vad vi Ber känner,rädda att säja fel vad nu fel skulle vara. Jag tänker på er ofta och hur kul det var att vara med och starta upp Solrosen där Jakob var med i första gruppen så visst är han speciell för mig.Liten rödhårig envis kille med stora blå ögon, helt underbar, det hände alltid nått omkring honom. Ber för er och för ert fortsatta liv tillsammans. Stor kram Lilian.

    Gilla

  2. Tack Lilian för kommentar och allt annat genom åren. Tänker också på den gången i Marstrand när vi träffade dej. På något sätt gjorde det faktum att vi träffade dig, och det du sa då, att jag kommer ihåg bättre. Det är jag tacksam för. Skönt att höra också att det är fler som ”aldrig glömmer” på något sätt lever han kvar på det sätt han kan leva kvar…
    Det verkar som alla böner från dig och alla andra hjälper – för vi klarar ju av att leva en sorts liv fast det värsta har hänt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s