Upp och så ner igen

Lördag förmiddag ensam i huset med PIPANDE kyckling. Far och son på segling, dotter har loppis hos kusinen. Regn idag då kan jag städa kanske… vi får se om inspirationen kommer 🙂

Igår en sån kanon dag sett utifrån; Kort arbetsdag, segeluppvisning, tårtbuffé, strålande solsken, båttur, vattenskidor, grillmiddag på bryggan… Kanske blev det ”för mycket”, jag kände mig inte på humör men höll masken så gott jag kunde. Jag mådde bättre häromdagen då förutsättningarna var sämre; Lång arbetsdag, regn, trötthet, pms, dåligt samvete för att jag inte är med barnen, ingen mat, ostädat och rörigt i huset. Hur kan det komma sig?


Fick frågan nu i veckan ”hur mår du egentligen” och frågeställaren nöjde sig inte med de vanliga svaret utan menade verkligen och ville höra ett ärligt svar. Det är så underligt få gånger jag får den frågan… men jag tror jag är tacksam för när det händer och det kändes bra denna gång. Naturligtvis fans det inte tid för någon längre utläggning (det gör det aldrig) men mitt svar gick iaf ut på att det går upp och ner med många plus och minus men de flesta dagarna brukar sluta på plus.
Igår slutade dagen på minus…


Blev helt trött på den PIPANDE kycklingen nyss och lyfte ur den ur buren och satte den på golvet här hos mig. Efter en stund satte den sig intill min fot och stack upp huvudet under byxan. Satt så och blev tyst en liten stund. Så skönt att vila öronen men nu håller den igång ingen… jag får sätta på lite musik så hon blir överröstad. Är så tacksam för Spotify!


Igår kväll:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s