Likgiltighet e botten

Gillar inte likgiltighet har jag kommit på. Jag blir illa till mods när jag möts av det. Allt annat är bättre; glädje, sorg, ilska, osv. Likgiltighet är att ge upp och att sprida negativ energi omkring sig.

Rannsakar mig själv….
Är jag likgiltig? ”-Ja, ibland” blir svaret.
Varför då? ”-Orkar inte”
Kan du bli bättre? ”Naturligtvis”
Hur då? ”Nu när jag inser hur jag INTE vill bli bemött så kanske jag ser det hos mig själv också.”
Då kommer du att ändra på ditt sätt då eller? ”-När jag orkar…”

Förhoppningsvis klarar jag att möta likgiltigheten bättre efter denna insikt.

En tanke på “Likgiltighet e botten”

  1. Det är bra att ta sig en funderare ibland från andra hållet så att säga. Jag är ganska bra på att göra ”goda” gärningar, men det beror mycket på att jag behandlar folk så som jag själv vill bli behandlad. Tänker man ensidigt så kan det vara lätt att bli efterklok.

    Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s