Amaryllisen blommar

Det är helt fel säsong men det struntar jag i. Det är kul när någonting trivs och vill blomma igen. Oftast så slängs mina blommor när de blommat klar. Upptäckte av en händelse, en knopp på väg, i garaget – tog ut den och vips dessa fina röda blommor. Annars är det inte mycket som blommar i vår trädgård och i våra krukor, det har nog aldrig varit så lite som i år. Det är ingen som orkar. Det var Jakob som många gånger drog igång trädgårdsarbetet.  Skulle kunna lägga mer tid och energi på detta för att hedra honom eller göra det jag gör i år; mycket lite trädgårdsarbete för att i sorgen försvinner lusten och anledningen. Inget är rätt eller fel, det är som det är, det blir som det blir.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s