Bak i kväll

Flera dagar i rad utan att få så mycket gjort. Flyter mest runt, svårt att få grepp. Fortsätter tabba mig med jämna mellanrum men lite blir bra också förståss.
Tillslut fick jag i a f bakat matbröd – Johanna hjälpte mig.

Vi slängde sex gamla jästpaket som vi hitta i kylskåpet…men där låg två användbara paket också som tur va. Nu väntar vi bara på seglarna att de skall komma hem och säga ”-å vad det luktar gott!” Det har varit god vind ikväll kan man säga men nu ‘stiller’ det ut. En skön vår kväll ser det ut att vara om man som jag sitter inne och tittar ut. Skulle sitta fint med en liten promenad men ids inte. Ut och jaga sniglar på tomten kanske… Eller så tar jag en kopp te till och placerar mig i soffan.

2 reaktioner till “Bak i kväll”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s