Gräset växer fortfarande

Perennrabatten är bortom all räddning. Det finns ingen tid för den.
Jag och Markus har jobbat med gräsklippare och trimmer i solen idag. Drygt jobb. Jakob var grym på det där med att klippa gräs. Han behövs för att det skall vara balans. Det blev m a o en obalanserad dag idag – som vanligt…

Stort hus, stor trädgård – så mycket som vi inte hinner med. Skall inte fokusera på det, strunta i det ovikiga. Gör det om det är skoj och känns bra. Var glad för det som finns. Härlig familj, kära vänner och nyklippt gräsmatta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s