En hel lång dag

Vi upplevde Lilla Göteborgs varvet i söndags. Äldsta barnet sprang 11,45 och yngsta barnet 14,40. Där i mellan `flöt´ vi runt i Slottsskogen. Tur det var gott väder. Vi gick förbi startområdet då Pojkar 12 startade. Det skulle varit Jakobs grupp.. För en liten stund fantiserar jag om att han också står där inne i fållan och värmer upp…

Vi är uppe i varv och beslutar när vi går till bilen att vi klämmer väl Liseberg också… när vi ändå är i Götet… Vem vet när vi har en ledig kväll nästa gång. Vi är inte kloka så det får bli så.
Första besöket på Liseberg utan Jakob. Det känns tomt. Barnens lycka och allas vår sorg på samma gång. Var och en på sitt sätt. Johanna klämmer in med citat som: ”Först vill jag åka den som jag och Jakob brukar åka”.
Hon åker en gång med stora storebror, sen åker hon själv två gånger då tycker jag att det är JÄTTE tomt i sätet bredvid henne.
Vi får en bra kväll. Tänker mycket på Jakob. Vi är friska, barnen är glada, blommorna vackra, solen skiner, god mat på Tyrolen och bara 10 minuters kö till Balder.

Besöker graven på vägen hem i försommarkvällen. Vattnar lite, ställer dit den lilla, lilla bilen pojkarna vann och lägger ner två röda rosor.
Frid.
Hemkomna somnar vi alla ovaggade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s