Mera minne önskas

Kursen i Stockholm var givande och trevlig, lite för kort kanske. När ja kom hem kändes den för lång – det är inte skoj att vara borta. Veckan blir ju på tok för kort. Hinna, jäkta, tänka, jobba, få i hop det, inte glömma.
När killarna seglade ikväll fick jag och Johanna en stund tillsammans, vi pratade om när hon var liten. Tog fram lite kort och tittade på. Det finns mycket att minnas, att le och skratta åt. Det gäller att inte glömma bort. Jag är rädd för det, att glömma…
Om jag bara får tid så skall jag skriva mer så jag inte behöver vara rädd för att glömma just det.
Arg för att jag inte har tid för. Dessutom skall vi hinna med att leva i nuet också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s