Stora och små frågor

Lyssnade på argument från Piratpartiet på radion idag… Där har vi ett enfrågeparti med ”i-lands problem”. Ställer det mot att jag ikväll blev uppringd av Amnesty som berättade om sin kampanj mot fattigdom och att stoppa våldet mot kvinnor. Där kan man prata om männskliga rättigheter på mer basic nivå! Självklart höjde jag mitt månadsbidrag, kanske för jag blev så irriterad på ”fildelningspartiet”


Ser fram emot lördag när vi skall på ”vi som mist träff” tillsammans med barnen i Göteborg. Har inga förväntningar så det kan säkert bli bra. Först skall vi bara klara av arbetsveckan och födelsedagen på fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s