Stjärnornas Krig

I helgen har vi sett på nästan alla ”Stjärnornas Krig” filmerna. Nu är det lilla J som är biten. För några år sen satt jag med Jakob och tittade. Han gillade filmerna och data spelet. Det har alla barnen gjort. Lilla J gör det i annan ordning. Hon har spelat spelet med sina bröder och känner igen sig nu och vet hur det går nu när hon tittar på filmerna. Barn kan vara otroligt olika till vissa delar och i annat så förvirrande lika. Nu hjälper det minnet – den hjälpen uppskattas!


För två år sen såg det ut så här på påskafton.


Sara, Johanna och Jakob ger sig ut för att påska. Det var en solig påsk det också. Det var en tid med hopp om bättre tider. Tillfrisknandet gick bra… trodde vi. Så skönt att vi fick leva så en liten tid. Saknar dig Jakob, tänker på dig hela tiden.


För övrig så kom Markus välbehållen hem från matchen men det var gränsfall. Hamnade intill bråket inne på arenan och fick gå ut, missade i stort andra halvlek. Tröttsamt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s