Påskhelgen är här

Då var denna arbetsvecka till ända. Det gick fort (och lätt) som vanligt. Det är kämpigare med helger. Nu är den extra lång också… Inte mycket inplanerat men vi får väl försöka var utomhus så mycket som möjligt.
Har bokat mig på ett spinpass imorgon em/kväll. Det är något jag skulle kunna göra ofta – om inte varje dag så varannan men jag får väl vara glad för det det blir. Jag har ju aldrig ägnat mig åt denna träningsform tidigare men efter fotskadan så var jag ju tvungen att göra på något annat än gympa. Jag har hittat något jag tycker om att göra – plåga kroppen fysiskt.  Känner nu efter några månader att det gör gott. Då blir jag ännu mer taggad att träna mer!

På lördag åker vi till Tjörn. Det blir först påskafton där på över 20 år 🙂 Vi får se om de har skramlat ihop till en påskeld. Johanna ser fram emot påskande med Olivia. Jag tror hon tycker godis är det bästa med påsken. Markus skall titta Blåvitts hemmamatch i Göteborg med kompisar. Tror det är Djurgården de möter. Hoppas det blir en lugn och bra tillställning. Minns två år sen när vi tittade på IFK-AIK; då var det ingen familje föreställning om man säger så… då var killarna lite skärrade, av god anledning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s