Dålig synkad med årstiden

Så då var våren här. Så skönt det kunde varit. För min del hade det passa bra med mer blaskvinter. Det är ju ofta så att humör och sinne förändras ihop med vädret. Kraften och lusten blir större när det blir vår i luften. Nu är det inte så, kraften och lusten förbättras inte som förr i tiden. Kontrasten är större, livet synkas inte med vädret…


Annars så är det ingen brist på sysselsättning. Det goda har ju våren med sig iaf. Det blir en trädgård att ta hand om, fotbollsmatcher att besöka, seglingar att titta på, födelsedagar att fira mm. Ja jösses det gäller att sovra i kalendern och inte ta sig vatten över huvudet. Har ju ingen aning om hur mycket man pallar längre.
Hade han bara fått var kvar på jorden så hade vi fixat vad som helst, hur mycket som helst!!!!


Regn idag…

Arrangerad bild eller hur 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s