Dimmig morgon Solig dag

Körde Markus till seglingen. Det var bara två båtar som gav sig ut i dimma. Johanna gick med mig till några affärer. Vi köpte nya vår/sommar skor till henne.
När jag i eftermiddag tog ett litet rafsande i rabatten funderade jag på vad Jakob skulle gjort. Hade han hängt med brorsan på havet? Eller med oss till skoaffären? Kanske båda, helt säkert ville han haft nya skor tror jag. Glömmer aldrig när han hade nya vita skor som han prompt skulle ha på sig den vår kvällen när Almskougs barnen och Nilsson barnen körde fyrhjuling på leråkern. Hellre avstod han detta leriga nöje, stod och tittade på med fina nya dojor än att ta på sig ett par gamla skor en stund.
De övriga barnen blev helt jätteleriga. De två minsta blev spolade med högtryckstvätten på gården innan de fick komma in. Tvättandet fortsatte sen inne i duschen. Galna Ulrika tog kort på badrumsmattan. Hon tyckte barnens fotspår där skulle förevigas… Vi skrattade då den kvällen både stora och små. 

En tanke på “Dimmig morgon Solig dag”

  1. Det var en hysteriskt rolig kväll!! Det skulle vara kul att tillsammans med Er titta på gammla bilder en kväll och minnas ihop med Er. Det är alltid lättare när man är fler. Själv behöver jag ju dessutom minnas ännu längre tillbaka i tiden, då vi var unga och snygga;) Men som jag sa, vi hör av oss inför nästa Aröds besök. Krama alla. Ulrika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s