Lång dag, lång vecka

Jisses vilken lång dag det blev idag. Upp tidigt (sommartid…) trött barn och trött själv. Jobba, jobba, som tur var inte så stora prövningar idag utan det var sånt jag kunde. På föreläsning ikväll med mina rara kollegor. Många skratt och en hel del insikter fick vi med oss. Föreläsarna för kvällen var Lennart Lindén och Morgan Alling.
Men, men denna måndag är bara början på veckan som är mastig…

Varsågod och hugg i!

Jag tar en sak i taget och jobba mig sakta framåt.

Nu skall jag försöka hitta ett sovtåg och hoppa på det, är inte alls trött nu men måste snart sova, skall ju upp extra tidigt imorgon och laga tand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s