Inte helt ärlig

Jag är inte ärlig mot sig själv längre, det går inte. Tillåter mig inte att känna efter. Gentemot andra är jag däremot mycket ärligare än förut. Brutalt ärlig ibland, måste jag erkänna. Jag orkar helt enkelt inte vara len och snäll alla gånger. Raka rör, pang på, inget konstlat. Men för egen del så är det oärlighet som gäller. Så mycket är fasad. Alla aktiviteter och ljud som förhindrar den äkta känslan. Visst den äkta känslan kommer ibland men det gör ont och det är så lätt att fixa ett brus som stänger ute.
”Fixa ett brus” låter som något annat… 🙂 Nej det är inget drogande jag ägnar mig åt. Viss likhet kanske finns men det sker helt nyktert – jag lovar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s