En filmsnutt

Städade en dator igår och hittade en fem år gammal filmsnutt med ”the Nilsson family”. Så skoj! Vi har ju inte jättemånga ”familje filmer” så det var så bra. Tack käre bror för filmandet och för att du stoppat in filmen i vår burk. Alla barnen var med bra i filmen.

Fem år är ju ingen lång tid i ett vuxet perspektiv, men barnen förändras mycket. De goa barnen för fem år sen, den tiden är borta. Hela tiden ”små dödar” och ”nya liv”. Det sker så obemärkt. Våra liv förändras ständigt och det går inte att återskapa det som varit. Det är ”dött” men för de flesta blir det ”nya liv” varje dag… så det är ok.

Men.

Jag vill ha Jakob här. Varför fick inte Jakob mer liv? Han ville det, vi ville det, livet ville det. Olyckan kom.

För det är jag arg, förbannad, ledsen, upprörd, förtvivlad och mycket mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s