Fråga

Ett par dagar i sjuksängen och tankarna vandrar åt alla håll och kanter. Fick det goda rådet att vänta ett år innan stora beslut tas. Nu har det gått ett år, kanske är det dax för förändring. Varför inte? Vad kan hända – jag fattar fel beslut och ångrar mig eller – jag fattar rätt beslut och något bra kommer ur det. Det är svårt att veta. Bekvämast är kanske att inte göra stor förändring och allt förblir… Fast jag är inte samma männinska som tidigare så allt kan inte förbli som förr. Fixar inte det. Vi får se hur det blir.


Ställde frågan, som ständigt finns innom mig, högt för mig själv när jag gick till brevlådan ute i vårsolen. -Varför lever jag och inte mitt barn? Tänk vilken knasig fråga och det finns fler i denna värld som ställer sig samma fråga. Stackars oss. Och stackars alla barn som inte fick leva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s