Saknar

Saknar, saknar, saknar! Så svårt att göra något. Det blir liksom stopp, det måste bli panik innan det händer något. Förbereda något? Nej det går inte. Det som händer, händer när det händer.
Lat? Ja, i andra glasögon.
Då var vi där med prioriteringar ingen – just nu har jag inte lust att tänka på det. Strunt samma.
Lev livet så gott det går i alla stunder. Alla stunder… Det går inte jättebra.

Var på havet igår, en liten längtan till sommaren spirade fram. Tände marschall vid graven. Tittade på melodifestivalen, det var ett av favoritprogrammen. Han borde vara med! Saknar, saknar alltid.

2 reaktioner till “Saknar”

 1. Tänkte som sagt på er under lördagen, och du såg inlägget i min blogg. Skulle skrivit här o berättat att jag skrivit men du hittade fram till mig innan jag hann med det 🙂 Ville på något sätt inte förutsätta att det är okej att skriva om Jakob utan klartecken, så jag är glad att du tyckte om min text. Jag satt och läste alla hälsningar på jakob sida här i torsdags kväll och tårarna rann hejdlöst. Så mycket fina ord! Men jag kan aldrig föreställa mig tomheten och saknaden ni måste känna. Att bara finnas och andas måste vara som att bestiga ett berg vissa dagar.

  /Anna

  Gilla

 2. Av en slump kom jag in på Jakobs sida. Jag blev väldigt gripen av denna berättelse, Jakob verkade vara en sån fin kille. Jag kan naturligtvis inte helt förstå hur det känns för er och hur det kändes för honom, men jag kan ana denna obeskrivliga sorg.

  Jag känner ju inte er men jag vill och hoppas att du och din familj får kraften att fortsätta kämpa. Jag tror att Jakob är med er fast på en annan plats.

  // Berth

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s