Vilja det jag måste

Det senaste tiden (året) så har jag resonerat som så att jag bara skall göra det jag vill eller måste.
Det har inte varit många vill
I kategorin måste finns: äta, gå upp på morgonen, jobba, diska, göra saker med barnen, föräldramöte osv – ni fattar.

Många aktiviteter och förfrågningar har jag sagt nej till senaste året eftersom det inte tillhör något måsteoch viljan inte finns. Förr hade jag inte kunnat göra så utan att få dåligt samvete men det har jag inte nu.

Nästa steg är att vilja det jag måste. Det borde vara framsteg. Ibland blir det så.men det är ju inget man kan bestämma utan det måste komma av sig själv.

Fast jag har en kategori till när jag tänker efter. Det är allt jag gör för att slippa några måste. Blogga istället för att städa. Titta på TV istället för att motionera . Dricka kaffe istället för att baka etc. Det finns mycket sånt i mitt liv…


Har varit en grå trist dag idag. Passar perfekt! Saknaden och tomheten är stor. Vill ha Jakob här, behöver prata med honom, krama honom. Längtar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s