Har hjärnan krymt?

Det e mycke nu… eller är det kapaciteten som är mindre? Det var länge sen jag kännde att jag hade full koll. Ibland är det nästan noll koll. -Nej så allvarligt är det inte men det är helt klart inte bra. Har svårt att hålla många bollar i luften samtidigt, det bästa är om det bara är en boll i taget. Undrar om det skall vara såhär? Jag blir väl en otrevlig typ av bara farten.
Egentligen är det otroligt tråkigt att bara ha en boll i luften. Det är ju gôtt när det händer lite grann och livet inte står still men den funktionen i mig är nog försvunnen. Att gå omkring och va hård och kantig mot de människor jag möter är inget som känns bra. Var finns medicinen? Jag vill inte höra ”tiden” som svar på den frågan! Även om svaret finns i framtiden.

Ligger mina prioteringar rätt? Det är också svårt att veta nu när det bara går att tänka på en sak i taget. Hinner jag med det som är viktigt? -Jag hoppas det för tiden rusar iväg. Tiden är en fiende var det någon som sa idag på radion men så hårt vill inte jag uttrycka det. Livet är i tiden, sen kommer Evigheten och den ser jag fram emot, Men först måste jag leva livet…så rät jag bara kan.


Giv oss
ett rent sinne
att vi må se dig,
ett ödmjukt sinne
att vi må höra dig,
ett kärlekens sinne
att vi må tjäna dig,
ett trons sinne
att vi må leva dig.

Dag Hammarsköld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s