Håll ut!

Hålla ihop, hålla sig samman, hålla masken, hålla sig uppe, så mycket hålla… Tänk om jag inte gjorde det – alla hållen – vad skulle hända då? Jag skulle ramla ihop, den saken är klar, fysiskt och psykiskt. Ibland tillåter jag mig att släppa in alla känslorna, ibland kommer de oinbjudna. Jisses så mycket tårar det finns bakom ögonen, en aldrig sinande brun.

Körde ut mig totalt på spinningen ikväll igen (det är väl i och för sig det som är meningen med spinning). Sista låten, nedvarvningen, brukar vara en stund när vi kan gå in i oss själva. Då vi skall njuta och känna glädje. I min lilla hjärna sitter jag då på en cykel en sommardag på väg till badet. Vi rullar ner för backen, jag och barnen. Har Jakob framför mig – tittar på hans ryggtavla, sandaler och vita kortbyxor. En sagostund som totalt tömmer mig mentalt. Det varar i kanske 30 sekunder sedan gäller det att ”hålla” igen.


Lilla Lasse i våras.
Du hann aldrig med våren 08 Jakob. Hoppas det är grönt och skönt där du är nu. Det är förmodligen mycket bättre än det någonsin kan bli här. Kattungar finns det säkert också!  Vi ses igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s