Sagoperiod

Sagoperioden är en stund i livet att se tillbaka på och drömma om i en framtid.
Det sas ikväll i ett helt annat sammanhang men jag norpade åt mig det ordet direkt.

Jag tänkte på det redan då, innan. Nu är det bra, nu är jag lycklig och stannade i den tanken. Kommer ihåg en dag när jag tog en promenad våren 06. Tänkte då att jag är såå lycklig just nu, det är bara det att jag har ett barn med cancer annars är allt kanon! Förundrades då över den känslan av att vara lycklig. Det var en underbar kännsla. Har sörjt detta tillstånd av att vara genuint lycklig sen ett drygt år tillbaka men insåg ikväll att detta är min sagoperiod i livet.

Hur var då sagoperioden i mitt liv?
Det var inget liv i enbart rosa och glatt skimmer. Där fanns absolut ingen räkmacka att glida fram på. Allt fanns där, bra och dåligt, men framför allt – alla var där.
Att känna kärlek, att ge kärlek och att få kärlek från alla älskade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s